За нас

Ние сме Пиксел Дрийм и този сайт ни помага за развитието на бизнеса ни.

Вашата цел вероятно е същата                               

Работа в Пиксел Дрийм ЕООД

В момента Пиксел Дрийм ЕООД разполага с двама души персонал и един подизпълнител. Дори и да се освободи работно място, или пък да се разрастнем и да ни потрябва нов човек в екипа, едва ли ще си намерите работа ако кандидатствате с автобиография, портфолио или досадни мотивационни писма.

Всъщност, единствения начин да работите в Пиксел Дрийм е да изместите някой от членовете на екипа ни, като ни покажете, че сте по-добър от него. В този случай може да прехвърлим част от задълженията му на Вас, или изцяло да го заместите. Ето как може да стане това:

- Ако смятате, че сте добър с копирайтинга, напишете текста на някой от сайтовете ни по-добре, отколкото ние сме го направили.

Eдно от най-трудните неща при изработката на един сайт е да създадеш текстовете за него. Търсим онзи качествен, стегнат и информативен текст, който ще успее да задържи посетителя и в крайна сметка ще го превърне в клиент на хората, които са ни платили за да създадем маркетинга им в интернет.

- Ако смятате, че сте добър с графичния дизайн, харесайте си някой от нашите сайтове, и направете снимките или банерите по-добре.

Много държим графичните изображения на сайтовете ни да са с перфектно качество. Освен това те трябва да са изключително семпли, елегантни и да носят информацията директно, без да е необходимо посетителят да се замисля върху тях.

- Ако смятате, че сте добър с техническата изработка на сайтовете, напишете един критичен анализ върху недостатъците на някой от сайтовете ни.

Обяснете какво считате за недостатък, защо смятате така, и как според трябва да се подобри. Акцентът трябва да е върху маркетинга, а не върху правилата на дизайна.

Можете да изпращате писмата на имейл contact @ webdesign-plovdiv.com