Услуги

Комбинираме Вашия професионализъм в бизнеса с нашия в интернет маркетинга

Желаете ли да научите как го правим?                       
Към страницата за контакт
Адрес и телефон

Пловдив, бул. 6-ти септември 157,
(блокът на Аптека Марица, до Съда)
моб. 0887 034 030

Изработка на онлайн магазин

Онлайн магазинът ви трябва да предоставя на потребителите реално услеснение при покупката, а това се постига ефективно само чрез добре обмислена структура на категориите с продуктите, улеснена процедура при покупка, разплащане и доставка.

Клиентът ви също така трябва да е наясно с пълното описание на продукта, който купува - затова колкото повече информация им поднесете, толкова по-добре ще се развива сайта. Целта на онлайн магазина е не просто да продаде стоката ви. Необходимо е да предоставите на клиентите си пълна информация за фирмата ви, да им обясните как да изберат най-подходящия за тях продукт и всичко останало, което бихте им казали ако ви посетят в реален магазин.

Лесна администрация и интеграция с CRM софтуер

Магазинът Ви трябва да бъде лесен за администриране и управление на продажбите. Това се постига най-лесно с интеграцията му със софтуер за управление на продуктите, поръчките и доставките. Също така трябва да има възможност за предоставяне на специфични права на достъп, за да можете да разпределите работата по магазина на отделните си служители.

Разнообразни функции

Един добър онлайн магазин ще съдържа и други функции - като анализ на посещенията и продажбите, възможност за лесно добавяне на допълнителни функции - като намалени продукти, промоции, опции за конфигуриране на продукта и разнообразни методи за разплащане и доставка.

Добра оптимизация за търсачки

Продуктовите категории и структурата на магазина трябва да бъдат съобразени с особеностите на търсенето в интернет. Магазинът ви трябва да е достатъчно качествен, за да привлече трафик от платежоспособни потребители, търсещи предлаганите от вас продукти