За нас

Ние сме Пиксел Дрийм и този сайт ни помага за развитието на бизнеса ни.

Вашата цел вероятно е същата                               

5 неща, в които вярваме

Клиентът не трябва да бъде зависим от студиото за уеб дизайн, което е създало сайта
Когато създаваме сайта Ви, го правим по такъв начин, че по никакъв начин да не бъдете зависими от нас по отношение на уебсайта си. Например, ще регистрираме домейна и хостинг акаунта с вашия имейл, а не с наш. След завършването на сайта Ви предоставяме пълен архив на изработеното, както и сорс кодовете на графичните изображения, които сме използвали. Ако при изработката сме използвали материали с авторски права, Ви предоставяме лицензните им номера, с които сме ги закупили.

Клиентът трябва да бъде информиран за плюсовете и минусите на идеите си по отношение на сайта
Ние не сме безмълвни технически изпълнители на уебсайтове. Вярваме, че причината за да се обърнете към нас не е че искате да имате сайт - целта ви е да развивате бизнеса си с помощта на интернет маркетинга. Смятаме че опитът ни би могъл да ви бъде от полза - затова в процеса на работата ни вие постоянно трябва да получавате идеи, мнения и съвети за това по какъв начин е най-добре да бъде изработен сайтът ви.

Клиентът винаги трябва да получи по-високо качество, отколкото е поискал изрично
Трябва да направим нещата, които са полезни за сайта ви, дори и да не сте се сетили да ги поискате. Например, ако сайтът ви е насочен към страните от Европейския съюз, ние ще използваме технологии, осигуряващи еднаква скорост на зареждане, независимо от кой край на света е посетителя. Защото знаем, че това ще ви помогне при класирането в Гугъл, което от своя страна ще увеличи посещенията в сайта.

Никога няма да сме напълно доволни от сайтовете, които изработваме на клиентите си.
Когато разглеждаме сайтовете които сме създали до сега, се измъчваме от мисълта че е можело и по-добре да се справим. Идват ни нови идеи за съдържанието, функциите и дизайна им. Затова се стремим във всеки нов сайт да вложим от опита, който сме получили от предходния.

Трябва да обичаш нещата, които създаваш.
Догато правихме сайта на развъдника Kissing Tango, постоянно си мислехме колко красиви са британските късокосмести котки, и колко страхотно е да си имаш една такава вкъщи. Докато изработвахме онлайн магазина на medikatrading.bg, си мислехме колко зле се чувстват хората, които имат нужда от инвалидна количка и колко би било хубаво, ако можеше да им се помогне. А докато създавахме сайта за нощувки plovdiv-noshtuvki.com, си мислехме че да нощуваш в непознат град с любим човек е едно от най-хубавите неща на света.

Всичко това ни помага да се справяме по-добре с работата ни, а като бонус - наистина да я харесваме.