Услуги

Комбинираме Вашия професионализъм в бизнеса с нашия в интернет маркетинга

Желаете ли да научите как го правим?                          
Към страницата за контакт
Адрес и телефон

Пловдив, бул. 6-ти септември 157,
(блокът на Аптека Марица, до Съда)
моб. 0887 034 030

Редизайн на сайт

Когато правим редизайн на сайт, първата стъпка е да уточним кои са нещата, които не са достатъчно добри в сегашния ви сайт.

Дали причината е, че просто визията му е изостанала от съвременните тенденции, или просто предишният ви уеб дизайнер не си е свършил добре работата? Или пък фирмата ви се е променила и старият сайт вече не отговаря на изискванията ви по отношение на функции, дизайн и съдържание?

Опитът ви с досегашния сайт ще ни бъде изключително полезен.

Със сигурност ще искаме да поговорим подробно за целите, които не сте успели да постигнете до момента със сегашния си сайт. Особено полезна ще ни бъде статистиката на посещенията, ако имате инсталиран аналитичен код. Чрез анализа на потребителското поведение в стария ви сайт ще успеем по-добре да идентифицираме слабите места на сегашния ви сайт.

Практиката ни сочи, че да направиш редизайн на съществуващ сайт е далеч по-лесно, отколкото да започнеш от нулата. Освен това, сравнявайки посещенията, обажданията или продажбите на стария и новия сайт ще можем много по-лесно да изчислим ефекта от инвестираните от вас време и ресурси при редизайна, а следователно да измерим реалната полза от услугите ни за развитието на бизнеса Ви.

Ефектът от един добър редизайн се забелязва най-добре при сравнение на стария и новия вариант. Ето някои примери от практиката ни:

Персента България ООД - нанопродукти от Германия

   
   

Хороскопи за всяка зодия - Астро М

   
   

Болнично обзавеждане - Медика Трейдинг ЕООД

   
   

Счетоводна къща Гарант - гр. Пловдив

   
   

Частно студентско общежитие "Алекс" - гр. Пловдив