Услуги

Комбинираме Вашия професионализъм в бизнеса с нашия в интернет маркетинга

Желаете ли да научите как го правим?                          
Към страницата за контакт
Адрес и телефон

Пловдив, бул. 6-ти септември 157,
(блокът на Аптека Марица, до Съда)
моб. 0887 034 030

SEO оптимизация

Сайтът ви ще е безсмислен, ако няма посетители.

Сайтът ви трябва да е в състояние да привлече посетители - и то именно онези, които реално се интересуват от продуктите, предлагани от фирмата ви. За да се случи това е необходимо цялата маркетингова стратегия на фирмата ви да е насочена в правилната посока.

За да привлече трафик, първото необходимо условие е сайтът ви наистина да си струва да бъде посетен.

Трябва да допринася с нещо за развитието на интернет, да съдържа нещо ново, уникално и полезно за клиентите и посетителите ви. Добрата SEO оптимизация не се постига като се опитваме да "лъжем" Гугъл да покаже сайта ви на първа страница чрез използване на некоректни SEO методи. В много случай без никаква оптимизация ще постигнете повече, отколкото опитвайки се да манипулирате алгоритмите за класиране.

При изработката на сайта, вие получавате така наречената on-page оптимизация, или първична оптимизация.

По този начин ако в бъдеще решите да ползвате SEO услуги, то те ще са много по-ефективни, защото базовата оптимизация на сайта ви вече ще я има.

Оценка на конкуренцията при търсенето във Вашата сфера на дейност. Анализ на факторите, от които зависи в най-голяма степен добрата SEO оптимизация. Внимателно проектиране на структурата на Вашия уеб сайт в съответствие с най-добрите SEO практики. Интелигентна израотка или преработка на текста на сайта Ви , като в него внедрим резултатите от SEO анализа ни.