Изработка на уеб сайт според целите и задачите на бизнеса Ви

Спрете да поръчвате "просто сайтове" – време е за истинска изработка на сайт за Вашия бизнес!

Защо при изработка на сайтове всичко е толкова сложно? Работата е там, че съвременните сайтове се създават за конкретните бизнес цели на клиента. Те не трябва просто да функционират, а да дават резултат: да продават, да рекламират, да предизвикват интерес.

При днешната конкуренция потребителите веднага виждат поне няколко десетки подобни оферти след като въведат заявка в търсачката. За да изберат точно Вашият сайт, трябва да е изработен наистина качествено и полезно от гледна точка на потенциалния клиент.

Pixel Dream предлага изработка на уеб сайт, който ще подобри не само продажбите, но и авторитета на бизнеса Ви!

Нуждаете се от онлайн магазин, изработка на фирмен сайт, корпоративен сайт, редизайн на сайт или индивидуални уеб решения?

Офисът ни е в гр. Пловдив, бул. 6-ти септември 157

Какво ни отличава от останалите при изработка на уеб сайтове?

В Pixel Dream получавате лична, персонална, бутикова услуга по изработка на сайт – комуникация директно с разработчика и индивидуален подход.

Проучваме и анализираме бизнеса Ви, както и този на конкурентите Ви, за да дадем конкретни идеи, съобразени с Вашите нужди и на база успешен опит с други клиенти и какво би било добре за сайта Ви.

Виждате какво се прави по бъдещия сайт в реално време и споделяте обратна връзка – дали и кое Ви харесва или не Ви харесва. Обсъждаме различни варианти, което изключва риска да заплатите за нещо, от което да останете недоволни накрая.

Какво получавате като клиент при поръчка на изработка на сайт от Pixel Dream?

Персонализиран дизайн

Подчертаваме индивидуалността на Вашата марка или бизнес с помощта на уникален дизайн. Съчетаваме простота и визуална привлекателност, за да получите бърз сайт, с добра навигация, съвременен дизайн и четлив шрифт. Клиентите Ви ще го оценят.

Съвременни технологии при изработка на сайт

Използваме иновативни технологии за създаване на съвременни, адаптивни и високопроизводителни интерфейси за всички браузъри и устройства.

Непрекъсната работа

Ние използваме най-надеждните облачни платформи, за да гарантираме, че Вашият сайт ще е постоянно онлайн.

Възможност за разширяване и надграждане

Внедряваме поддръжка за нарастващ брой посетители, потребителски акаунти, записи в каталози и обеми на транзакции. Фокусирани сме върху многостепенното разработване на уеб проекти и оптимизирането на бази данни.

Сайтове, създадени от нас:

Етапи на работа при изработка на сайт

Проучване и разработване на стратегия

Преди да започнем изработка на сайта, проучваме индивидуално характеристиките на стоките и услугите Ви. Провежда се подробно проучване на пазара и съставяме план, по който ще бъде разработен сайтът. Анализираме конкурентите Ви, проучваме техните характеристики и ги изпреварваме с качество и ефективност на сайта.

Проектиране

Започва етапът на изработка на сайт. Разработва се индивидуален дизайн, отчитат се характеристиките на продукта и услугата. Благодарение на подробния анализ на конкурентите и пазара, определяме най-печелившия дизайн за Вашия сайт. Създава се стил, подчертаващ Вашите характеристики. Така придобивате разпознаваемост в онлайн пространството. Всички детайли се обработват се прави оформление.

Програмиране

След одобрението на дизайна започваме техническото създаване на сайта. Основната задача е да го направим удобен и бърз, привлекателен и разпознаваем. Въплъщаваме дизайнерския проект в реалност, създавайки работна конструкция. По време на разработването на сайта (изработка на уеб сайт) многократно провеждаме тестове, отстраняваме неточности. Нашата задача – да осигурим бърз и високотехнологичен сайт, отговарящ на всички необходими параметри за привличане на клиенти и увеличаване на продажбите.

Тестване и защита

При изработка на сайт включваме услуги, които гарантират сигурността на сайта. Вашият бизнес получава защита в онлайн пространството. Създават се резервни копия и се предприемат други мерки, които напълно защитават сайта от хакерство и повреда. Също така на този етап се провеждат тестове, извършват се анализи за определяне на ефективността и скоростта на работа. Сайтът се проверява за използваемост.

Пускане на сайта и поддръжка

След всички етапи на разработване на сайта се провежда още едно тестване, след което е готов за пускане. Сайтът стартира и бизнесът започва да работи активно. Благодарение на SEO оптимизацията, качествения дизайн, бързата работа и безопасното използване, сайтът се превръща в стабилен и полезен канал за привличане на нови клиенти. Също така осигуряваме техническа поддръжка, мониторинг на достъпността и сигурността. Винаги сме готови да помогнем.

Pixel Dream – получавате сайт, в който е вложена мисъл, въображение, технологии и най-добрите практики от световния уеб!

Често задавани въпроси

Нека не се лъжем – евтините сайтове не работят във Ваша полза. Цените варират от 400 до 2 700 лв. и повече. Цената на сайта е пряко пропорционална на времето, необходимо за неговото изграждане и разработване. Цените варират в зависимост от квалификацията на експерта и сложността на функционалността. Ако конкурентите Ви са спестили пари от изработка на сайт – цената ще е по-ниска. Ако са инвестирали професионално – тогава, за да сте конкурентни, и Вие трябва да го направите.

Категорично – да! Повечето хостинг компании дори ще Ви предложат безплатни сайтове. Съществуват и много безплатни уроци по темата „как да си направиш сам сайт“. Можете за около час да го направите сам, спестявайки около 1000-2000 лв. и 2-3 седмици работа и чакане, за да го направим ние. 

Когато стабилен, опитен и платежоспособен клиент търси продукт или услуга в интернет, той преглежда множество сайтове. И обикновено в повечето случаи посещава, свързва се или предприема покупка само от 1-2. Това са най-добре направените сайтове, с правилно презентирана услуга и работещи. Изработката на наистина хубав сайт е доста по-трудно от направата на просто сайт. Изисква се опит, познаване на съвременните технологии и дизайн. Вие плащате именно за това. 

Pixel Dream – свържете се с нас онлайн или заповядайте на място в офиса ни в Пловдив, за да обсъдим подробно Вашия проект за изработка на уеб сайт!