Редизайн на сайт

И най-хубавият уебсайт след време остарява. Нашите услуги ще ви донесат свободата да се променяте с времето – точно като бизнеса си.

Влезте в крак с последните тенденции в дизайна

Когато правим редизайн на сайт, първата стъпка е да уточним кои са нещата, които можем да подобрим в сегашния Ви сайт.

Дали причината е, че просто визията му е изостанала от съвременните тенденции, или просто предишният ви уеб дизайнер не си е свършил добре работата? Или пък фирмата ви се е променила и старият сайт вече не отговаря на изискванията ви по отношение на функции, дизайн и съдържание?

Опитът ви с досегашния сайт ще ни бъде изключително полезен.

Със сигурност ще искаме да поговорим подробно за целите, които не сте успели да постигнете до момента със сегашния си сайт.  Чрез анализа на потребителското поведение в стария ви сайт ще успеем по-добре да идентифицираме слабите места на сегашния ви сайт.

Създаваме по-добрата версия на сайта Ви

Практиката ни сочи, че да направиш редизайн на съществуващ сайт е далеч по-лесно, отколкото да започнеш от нулата.

Освен това, сравнявайки посещенията, обажданията или продажбите на стария и новия сайт ще можем много по-лесно да изчислим ефекта от инвестираните от вас време и ресурси при редизайна, а следователно да измерим реалната полза от услугите ни за развитието на бизнеса Ви.

Редизайнът е нормална стъпка от развитието на бизнеса Ви. Технологиите постоянно се развиват и фирмите, които успяват първи да ги внедрят в бизнеса си придобиват значителни предимства пред конкурентите си.

Създаваме по-добрата версия на сегашния Ви сайт

Направи редизайн на сайта си по умния начин