Независимо от това дали стартирате нов уебсайт или обновявате съществуващ – ние можем да Ви помогнем да се възползвате в пълна степен от съвременните технологии.

Запознайте се със студио за уеб дизайн Пиксел Дрийм 

Нашата мисия

Ние вярваме в истинския интернет – където хората са свободни да творят и да изразяват себе си.

Ние създаваме сайтове, достъпни за всекиго. Да създадеш собствен бизнес и да разкажеш на света за него без да си ограничен нищо – тази свобода се среща все по-рядко. 

Технологиите постоянно се развиват и да имаш красив и лесен за поддръжка сайт вече е нещо нормално и достъпно. Ние правим високите технологии достъпни за малкия бизнес и това е причината вече 10 години да ни има.

Нашите клиенти​

Клиентите ни са предимно фирми, разглеждащи интернет маркетинга като ефективен начин за развитие на бизнеса. Това е причината всеки наш сайт да и създаден с мисълта за осигуряване на реално измерима полза за клиентите ни, изразяваща се в увеличаване на обажданията от клиенти, търсещи продуктите им.

Ние нямаме интерес да създаваме “сайтове-визитки”, намиращи се някъде накрая на интернет пространството. Целта е сайтовете ни да са успешни, постоянно да се развиват и всеки от клиентите ни да ги възприема като силно маркетингово средство за развитието на бизнеса си.

Именно това е нещото, което прави работата ни интересна. Да направиш сносен сайт не е голямо постижение – всеки занаятчия би могъл да се справи добре. Но за да бъде сайтът ви наистина полезен, той трябва да бъде по-красив, по-интелигентно конструиран и по-добре оптимизиран от останалите.