Изработка на онлайн магазин

Създаваме онлайн магазини на високо ниво, съчетаващи се по перфектен начин с бизнес идеята Ви. 

Онлайн магазини с уникален дизайн

Онлайн магазинът ви трябва да предоставя на потребителите реално услеснение при покупката, а това се постига ефективно само чрез добре обмислена структура на категориите с продуктите, улеснена процедура при покупка, разплащане и доставка.

Клиентът ви също така трябва да е наясно с пълното описание на продукта, който купува – затова колкото повече информация им поднесете, толкова по-добре ще се развива сайта. Целта на онлайн магазина е не просто да продаде стоката ви. Необходимо е да предоставите на клиентите си пълна информация за фирмата ви, да им обясните как да изберат най-подходящия за тях продукт и всичко останало, което бихте им казали ако ви посетят в реален магазин.

Всички необходими функционалности

Интеграция със складов софтуер

Магазинът Ви трябва да бъде лесен за администриране и управление на продажбите. Това се постига най-лесно с интеграцията му със софтуер за управление на продуктите, поръчките и доставките. Също така трябва да има възможност за предоставяне на специфични права на достъп, за да можете да разпределите работата по магазина на отделните си служители.

Развитие във времето

Един добър онлайн магазин ще съдържа и други функции – като анализ на посещенията и продажбите, възможност за лесно добавяне на допълнителни функции – като намалени продукти, промоции, опции за конфигуриране на продукта и разнообразни методи за разплащане и доставка.

Добра оптимизация за търсачки

Продуктовите категории и структурата на магазина трябва да бъдат съобразени с особеностите на търсенето в интернет.

Магазинът ви трябва да е достатъчно качествен, за да привлече трафик от платежоспособни потребители, търсещи предлаганите от вас продукти

Защо някои онлайн магазини продават, а други не?

Стартирай онлайн магазина си по умния начин